Herbal & Acupuncture Treatment Ltd.

Epilepsie, fybromyalgie, dementie, multiple sclerose, spierziekten, hoofdpijnen, zenuwpijnen, verlammingsverschijnselen, Parkinson

Om maar een paar gezondheidsproblemen te noemen die westers gezien binnen de groep neurologische klachten vallen. Deze aandoeningen hebben te maken met het zenuwstelsel. Dit stelsel bestaat uit de hersenen, het ruggenmerg en de zenuwen. Er kan bij neurologische klachten een diversiteit aan ziekteverschijnselen zijn zoals hoofdpijn, duizeligheid of dubbelzien, rugpijn of bijvoorbeeld verlammingsverschijnselen.

Het zijn hele lastige en vaak chronische gezondheidsproblemen die een enorme invloed hebben op de dagelijkse activiteiten. Verlichting en ondersteuning van symptomen als pijn, uitval en spasmen is al grote winst.

Wat acupunctuur of een andere behandelmethode voor je kan betekenen

De World Health Organisation (WHO) omschrijft meer dan 90 gezondheidsklachten waarbij de behandelmethoden van de traditionele Chinese geneeskunde worden erkend als uitstekende therapie. Behandelingen werken bij neurologische klachten pijnstillend, ontstekingsremmend, energie gevend, emotioneel sterkend, stimulerend om maar een paar voorbeelden te noemen. Iedere behandeling is specifiek en staat op zichzelf. De anamnese, het vraaggesprek, om tot een diagnose (in de traditionele Chinese geneeskunde heet dit: de patroon differentiatie) te komen is uitgebreid. Er wordt gezocht naar de onderliggende oorzaak van de klachten.

Op onze schedel bevinden zich acupunctuurpunten die in een heel snelle verbinding staan met de vlakbij gelegen hersenen. Bij pijn, psychische en neurologische aandoeningen kan neuro-acupunctuur bepaalde gebieden van onze hersenen heel direct activeren. Neuro-acupunctuur is zeer effectief gebleken bij depressie, hoofdpijn en migraine, na een beroerte de restverschijnselen, verlammingsverschijnselen, schouder-arm syndroom, slapeloosheid, zenuwpijnen, en neuropathieën.

Ieder mens is uniek, elke behandeling daarom ook nooit hetzelfde

Meer informatie of een afspraak maken?
Tarieven diverse behandelmethodes