TARIEVEN BEHANDELINGEN

Acupunctuur € 65,00
Guasha, Cupping en/of Fytotherapie € 65,00
Coachingsgesprek (ca. 45 minuten) € 65,00
Consult kinderen tot 9 jaar € 35,00
Consult kinderen van 10 tot 14 jaar € 45,00

HUIDZORG

PRAKTIJK PETRA TJEERTES   •   ALKMAAR & AMSTERDAM

Meer dan 25% van de Nederlandse bevolking heeft last van een huidprobleem.  In de meeste gevallen gaat het om verschillende typen eczeem, acne, allergische reacties, rosacea, herpes simplex en schimmelinfecties.

Petra Tjeertes werkt op basis van Integrale geneeskunde, zij combineert kennis van westers, oosterse en orthomoleculaire therapieën. Zij houdt zich intensief bezig met de effecten van natuurlijke werkstoffen die de kwaliteit van de huid ondersteunen en die bij huidklachten effectief kunnen worden ingezet. Wil je weten wat zij voor jouw huidprobleem kan betekenen? Klik hier voor meer informatie.

HUIDVERBETERING DOOR COSMETISCHE ACUPUNCTUUR

PRAKTIJK PETRA TJEERTES   •   ALKMAAR & AMSTERDAM

Een glanzende huid, een levendige blik en een gezonde uitstraling doen wonderen in het contact met anderen. Schoonheid ontstaat van binnenuit, door gezonde voeding en leefstijl, en door het terugbrengen van de balans in je leven. Het huidige stressvolle leven laat zijn sporen na in je gezicht: een doffe of ongezonde huid, onnodige rimpels, en allerlei oneffenheden. In de traditionele Chinese geneeskunde vormen lichaam en geest een geheel. Als je in balans bent dan is er harmonie, evenwicht en gezondheid. De behandeling voor Cosmetische acupunctuur past dan ook prima binnen traditionele Chinese geneeskunde. Meer weten? Klik hier voor meer informatie.